Lash Volume Lift
Lash Volume Lift

Wimperlifting door Lash Volume Lift

Wat kan ik verwachten van een wimperlift?

Lash Volume Lift of LVL is een behandeling waarbij de natuurlijke wimpers gelift en gekruld worden, zonder gebruik van krultangen, mascara of wimperextensions. 

Er wordt gewerkt met siliconen-pads en milde, maar toch zeer effectieve producten waardoor de behandeling niet schadelijk is voor de natuurlijke wimpers. De behandeling zal ook zorgen voor extra volume door de toegevoegde keratine, collageen en vitamine E. 

Het creëert een mooie open blik en de eigen wimpers lijken langer door de lifting. Als finishing touch worden de wimpers geverfd voor een perfecte, natuurlijke oogopslag!

Het resultaat blijft tot 8 weken.

Belangrijk om te weten is dat je de dag van de behandeling geen mascara mag dragen! 

Verven van wimpers en wenkbrauwen
Verven van wimpers en wenkbrauwen

Verven van wimpers en/of wenkbrauwen

Waarom wimpers en wenkbrauwen verven?

Het verven van wimpers en wenkbrauwen is ideaal voor mensen met lichtere wenkbrauw -en wimperhaartjes, of mensen die 's ochtends geen zin hebben om met make-up in de weer te gaan. Het maakt je wenkbrauwhaartjes dikker en donkerder wat zorgt voor een veel vollere look. De verf houdt tot wel 6 weken, maar vervaagt na verloop van tijd wel geleidelijk aan. Voor een intense look herhaal je de verfbeurt daarom regelmatig.

Permanente make up
Permanente make up

Permanente en semi-permanente make-up door Epic Wonders

Waarom een permanente eyeliner, powderbrows of micro-blading?

Permanente make-up is de oplossing voor iedereen die zijn natuurlijke schoonheid wil benadrukken en er op ieder moment van de dag stralend wilt uitzien.  Geen uitgelopen make-up meer na het sporten, zwemmen, dagje strand of de sauna. 

Deze gespecialiseerde behandelingen worden uitgevoerd door Bieke Hendriks,  toonaangevend beauty-experte met specialisatie in micropigmentatie van de wenkbrauwen.