Utsukusy Gelaatsbehandeling
Utsukusy Gelaatsbehandeling

Gelaatsbehandelingen en gezichtsreiniging  

Utsukusy behandeling 

Utsukusy (Japans voor schoonheid) streeft in alles naar evenwicht, met een diepgaande eeuwenoude kennis van plantenkunde verbonden met de omvangrijke moderne wetenschap over cosmetica.

Utsukusy schoonheidsproducten worden gemaakt met natuurlijke ingrediënten, zijn eco-vriendelijk en uitgebreid wetenschappelijk getest (dierproefvrij!).

Voor de samenstelling van Utsukusy producten wordt uitsluitend met zorgvuldig geselecteerde natuurlijke werkstoffen en activa gewerkt. De producten zijn hypo-allergeen, waardoor allergische reacties en irritaties uiterst zeldzaam zijn.Express Gelaatsbehandeling
Express Gelaatsbehandeling

Express verzorging

Een express verzorging is een basis reiniging en verzorging van de huid.

De behandeling bestaat uit een reiniging, dieptereiniging, onzuiverheden verwijderen, epilatie, masker en dagcrème.

Classic gelaatsverzorging
Classic gelaatsverzorging

Classic verzorging

De Classic verzorging gaat de huid hydrateren, voeden en de hydrolipiden film van de huid herstellen. Activeert de cel vernieuwing.

De behandeling bestaat uit een reiniging, diepte-reiniger, scrub, verwijderen van onzuiverheden, epilatie, ampul, massage, masker en aangepaste dagcrème.Hitome Oogbehandeling
Hitome Oogbehandeling

Hitome Oog behandeling 

De Hitome Oog behandeling heeft een zacht effect op de doorbloeding van de haarvaten rondom de ogen en gaat wallen en zwarte kringen rond de ogen tegen. Voedt, hydrateert en regenereert de huid rondom de ogen en activeert de huidfunctie.

De behandeling bestaat uit een reiniging, dieptereiniging, scrub, epilatie, oog-serum, oog-crème, gel masker, massage, wimper serum en dagcrème.

Voor het beste resultaat kunt u deze behandeling in kuurvorm doen: 3 tot 5 behandelingen met tussentijd van 7 tot 10 dagen. 

Medical Peel Behandeling
Medical Peel Behandeling

Medical Peel behandeling 

De Medical Peel behandeling is een zuren peeling om de huid op te frissen en op te lichten. Het stimuleert de huid en de aanmaak van collageen.  Efficiënt om storende rimpeltjes en pigmentvlekken te verzachten

De behandeling bestaat uit een reiniging, diepte-reiniger, Medical Peel, verwijderen onzuiverheden, epilatie, serum, massage en masker.

Voor het beste resultaat kunt u deze behandeling in kuurvorm doen: 3 tot 5 behandelingen met tussentijd van 7 tot 10 dagen.

Bij deze behandeling in kuur-vorm krijgt u een crème mee voor de nazorg thuis.

Enpitsu Gelaatsbehandeling
Enpitsu Gelaatsbehandeling

Enpitsu behandeling 

Een Enpitsu behandeling met de Dermapen zorgt ervoor dat serum tot diep in de huidlagen doordringt en ons onderhuids bindweefsel stimuleert om zichzelf te herstellen. Door micro-needling worden er kleine openingetjes in de huid aangebracht die aan de buitenkant niet zichtbaar zijn. De huid wordt op deze manier net genoeg 'geopend' om collageen en elastine aan te maken wat een stevigere en gladdere huid oplevert.

Dit is een uitstekende behandeling voor een huid die wat extra aandacht nodig heeft, zoals bij een oneffen huid, grove poriën, acne littekens, fijne lijntjes, rimpels, huidverslapping en pigmentstoornissen.

De behandeling bestaat uit een reiniging, diepte-reiniger, medical peel, onzuiverheden verwijderen, epilatie, inwerken van cocktails met Enpitsu, massage en vliesmasker.

Voor het beste resultaat kunt u deze behandeling in kuurvorm doen: 3 tot 5 behandelingen met een tussentijd van 7 tot 10 dagen.

Bij deze behandeling in kuur-vorm krijgt u een  crème mee voor de nazorg thuis. 

Oxygen behandeling

Zuurstof, de bron van het leven. De Oxygen behandeling heeft een zuiverende, voedende werking op de huid en verzacht onvolmaaktheden. Ze verbetert het herstel en groei van de rode bloedcellen, zeer geschikt bij een vale huid en geeft geweldige resultaten bij acné.

De behandeling bestaat uit een reiniging, diepte-reiniger, scrub, onzuiverheden verwijderen, epilatie, serum, massage, gelmasker + vlies en crème.

Bij de Oxygen Deluxe wordt het gelmasker ingewerkt met Radiofrequentie. 

Artificial Skin Gelaatsbehandeling
Artificial Skin Gelaatsbehandeling

Artificial Skin behandeling 

De Artificial Skin is een luxe een anti- aging verzorging die de huid hydrateert en ontgift.

Het verstevigt de huid, vermindert expressie- rimpels, werkt rimpel opvullend van binnen uit en verbetert de natuurlijke teint.

De behandeling bestaat uit een reiniging, diepte-reiniger, medical peel, onzuiverheden verwijderen, epilatie, serum, massage, masker inwerken met radiofrequentie en crème.

Dit kan om de 4 à 5 weken gedaan worden, of in intense kuurvorm van 3 tot 5 sessies om de 7 a 10 dagen.

Plasma Skin Kuur
Plasma Skin Kuur

Plasma Skin Kuur

De Plasma Skin kuur verbetert de elasticiteit en de stevigheid van de huid en maakt deze egaler, zacht en ontspannen. Rimpels en droogheid worden van binnenuit aangepakt door het stimuleren van de aanmaak van hyaluronzuur, collageen en elastine. Het heeft een regenererende werking en helpt om kleine littekens en sporen van acne sneller te herstellen. Het gaat vorming van expressie rimpels tegen en het gaat de huid beschermen tegen schade als gevolg van uv-stralen, stress en verontreiniging.

De behandeling bestaat uit een reiniging, diepte-reiniger, medical peel, onzuiverheden verwijderen, epilatie, inwerken van Plasma en Blood Skin serum met Enpitsu, massage en vliesmasker en dagcrème

Deze kuur kan in 3, 5 of 8 sessies met een tussentijd van 10 a 14 dagen.

Bij deze kuur is de home care kit van €130 euro inbegrepen.

Radiofrequentie Deluxe kuur

De Radiofrequentie Deluxe kuur gaat op een veilige en   natuurlijke manier de huidstructuur verbeteren. Het gaat rimpels verminderen en  contouren verstevigen. Openstaande poriën verkleinen.

Deze kuur bestaat uit 1 Luxe gelaatsverzorging verzorging en 5 Radiofrequentie sessies met een tussentijd van 7 dagen.