Figuurcorrectie door radiofrequentie
Figuurcorrectie door radiofrequentie

Figuurcorrectie door Radiofrequentie  

Radiofrequentie therapie is een technologie waarbij vetcellen opgewarmd worden waardoor hun metabolisme versnelt en ze krimpen in omvang. 

De huid wordt gemasseerd met een handstuk dat een specifieke radiofrequentie uitzendt. Deze frequentie wordt onderhuids omgezet in warmte. Bij voldoende warmteontwikkeling in de huid komen er bepaalde stoffen vrij: Heat Shock Proteins. Deze stoffen zorgen op hun beurt voor de aanmaak van collageen, de bouwstof van de huid. De huid wordt hierdoor steviger en compacter.  

Ook opgehoopt vocht, bindweefselschotjes en andere afvalstoffen worden afgebroken en afgevoerd. Lokaal vetverlies en het samentrekken van collageenvezels zorgen voor vermindering van de lichaamsomvang en een betere huidtextuur. Het resultaat is een slankere taille, een plattere buik en gladde, slanke bovenbenen en/of armen.

Na 1 behandeling is er reeds verstrakking zichtbaar, het langdurige resultaat zal te zien zijn na een volledige kuur van 6 tot 8 behandelingen verspreid over 8 tot 10 weken. Om een optimaal resultaat te behouden is het aan te raden om 1 keer om de 2 maanden een onderhoudsbeurt  te laten uitvoeren. 

Er zijn enkele uitzonderingen en voorwaarden verbonden aan RF therapie die tijdens het intake- gesprek uitgebreid besproken worden. 

Gelaatscorrectie door radiofrequentie
Gelaatscorrectie door radiofrequentie

Gelaatscorrectie met Radiofrequentie

Radiofrequentie gelaat verbetert de gelaats-contouren en geeft een frisse, strakke en jonge uitstraling.

Door warmteontwikkeling in de huid komen stoffen vrij die zorgen voor de aanmaak van collageen. Hierdoor verminderen de rimpels op de wangen, het voorhoofd, rond de mond en de hals. De behandeling is ook efficiënt tegen grove poriën op het voorhoofd en de kin.

Bij elke sessie is een reiniging, serum en aangepaste verzorging inbegrepen.