Schoonheidsbehandelingen, figuurcorrectie en nagelverzorging

Cryolipolyse

Cryolipolyse is een nieuwe revolutionaire techniek om plaatselijk overtollig vet te verwijderen zonder het omliggende weefsel of organen te beschadigen.

Deze snelle en pijnloze techniek laat toe om tot 30% vetmassa te verliezen tijdens elke behandeling. Zeer geschikt voor probleemzones die u met sporten en diëten maar niet opgelost krijgt. 

Radiofrequentie

Radiofrequentie therapie zorgt voor contour verstrakking van lichaam en gelaat door temperatuurverhoging. 

Het samentrekken van collageenvezels in combinatie met lokaal vetverlies zorgt voor vermindering van de lichaamsomvang en een betere huidtextuur. 

Geschikt voor gelaat, buik, bovenbenen, bovenarmen, heupen en rug. 

Lipocavitatie

Lipocavitatie is een efficiënte, snelle en veilige manier om lokale vetophopingen en cellulitis te verwijderen met mooi en blijvend resultaat, zonder chirurgische ingreep. 

Wordt ook gebruikt om de cryolipolyse behandeling te perfectioneren.                

     

                                    

            

Gelaatsbehandelingen

Van een Express gelaatsverzorging tot een diep inwerkende verzorging met radiofrequentie, of van Microneedling tot een intensieve doelgerichte huid therapie.

De UTSUKUSY producten zijn huid-verbeterende producten die uitsluitend uit de beste natuurlijke werkstoffen en activia samengesteld zijn. De producten zijn eco-vriendelijk en dierenproef vrij.

Nagelverzorging, Gelish 

Gelish is een vernieuwend en innovatief product dat makkelijk en relatief snel aan te brengen is. Het heeft de houdbaarheid van gel, maar oogt zo dun als nagellak. 


Wimpers en wenkbrauwen

Van het verven van wimpers en wenkbrauwen tot (semi)permanente make-up en het liften van natuurlijke wimpers.

Mannen Behandelingen

Alle behandelingen kunnen voor zowel mannen als vrouwen maar omdat de huid van de mannen extra aandacht verdient zijn er verschillende gelaatsverzorgingen, van een basic express verzorging tot een luxe verzorging met Radiofrequentie.

De behandelingen worden uitgevoerd met de Utsukusy producten, deze hebben ook een speciale mannenlijn.