Lash Lift Brow Wimper Serum

Niet in voorraad NEW

Abstract's Lash Lift Brow Eyelash Growth Serum is een cosmetisch serum wordt de wimpers en/of wenkbrauwen aangebracht om ze langer, voller en donkerder te laten groeien. Het serum combineert verschillende plantenextracten  die al honderden jaren in het verre oosten gebruikt worden voor haar- en wimpergroei, om zo een uniek en uiterst efficiënt groei serum te vormen.

Vergeleken met andere wimperserums, maakt Abstract's Lash Lift Brow Growth Serum uitsluitend gebruik van natuurlijke ingrediënten die uitstekende resultaten garanderen zonder bijwerkingen. Het serum bevat extracten van Folium Isatidis, Cacumen Platycladi, Nigella Sativa, Fructus Chebulae, Radix Polygoni Multiflori Preparata en Koraal. Het is vrij van parabenen en alcohol en is ontwikkeld zonder dierproeven.

Abstract's Lash Lift Brow Eyelash Growth Serum is een unieke formule bestaande uit natuurlijke ingrediënten die de wimperzakjes voedt en de wimpergroei versnelt. Je zal zien dat je wimpers sneller gezonder, langer, dikker en donkerder worden. Het serum beïnvloedt de groeifase van de wimperhaarcyclus door de lengte van de fase zelf te verlengen en het aantal haren in groeifase te vergroten. Na dagelijks gebruik zullen de eerste resultaten reeds na 3 à 4 weken zichtbaar zijn.

Gebruik

Breng één keer per dag een dunne laag Abstract's Lash Lift Brow Growth Serum aan op de basis van de bovenste wimpers. Voor het beste resultaat adviseren we om dit op schone wimpers en voor het slapen gaan aan te brengen. Verwijder make-up en contactlenzen, was handen en gezicht met water en milde zeep alvorens het aanbrengen. Eén penseelstreek per applicatie is voldoende.

Om het beste en duurzaamste resultaat te verkrijgen is het aangewezen om het Growth Serum ononderbroken te gebruiken gedurende 16 weken. Voor een volledige behandeling van 16 weken heb je 2 flesjes Abstract's Lash Lift Brow Eyelash Growth Serum nodig.


3ml

45,00 € 44,50 €
exclusief verzendkosten