Alle figuur en gelaatsbehandelingen zijn geschikt voor zowel mannen als vrouwen. Specifiek voor de noden van de mannelijke huid zijn er enkele gespecialiseerde gelaatsverzorgingen.


Mannen verzorging
Mannen verzorging

Express verzorging

Een express verzorging is een basis reiniging en verzorging van de huid.

De behandeling bestaat uit een reiniging, dieptereiniging, scrub, onzuiverheden verwijderen, masker en dagcrème.

Hitome oog behandeling
Hitome oog behandeling

Hitome Oog behandeling

De Hitome Oog behandeling heeft een zacht effect op de doorbloeding van de haarvaten rondom de ogen en gaat wallen en zwarte kringen rond de ogen tegen. Voedt, hydrateert en regenereert de huid rondom de ogen en activeert de huidfunctie.

De behandeling bestaat uit een reiniging, dieptereiniging, scrub, oog-serum, oog-crème, gel masker, massage en dagcrème.

Voor het beste resultaat kunt u deze behandeling in kuurvorm doen: 3 tot 5 behandelingen met tussentijd van 7 tot 10 dagen.

Microneedling
Microneedling

Microneedling/Enpitsu

Een Enpitsu behandeling met de Dermapen zorgt ervoor dat serum tot diep in de huidlagen doordringt en ons onderhuids bindweefsel stimuleert om zichzelf te herstellen. Door micro-needling worden er kleine openingetjes in de huid aangebracht die aan de buitenkant niet zichtbaar zijn. De huid wordt op deze manier net genoeg 'geopend' om collageen en elastine aan te maken wat een stevigere en gladdere huid oplevert.

Dit is een uitstekende behandeling voor een huid die wat extra aandacht nodig heeft, zoals bij een oneffen huid, grove poriën, acne littekens, fijne lijntjes, rimpels, huidverslapping en pigmentstoornissen.

De behandeling bestaat uit een reiniging, diepte-reiniger, medical peel, onzuiverheden verwijderen, epilatie, inwerken van cocktails met Enpitsu, massage en vliesmasker.

Voor het beste resultaat kunt u deze behandeling in kuurvorm doen: 3 tot 5 behandelingen met een tussentijd van 7 tot 10 dagen.

Bij deze behandeling in kuur-vorm krijgt u een crème mee voor de nazorg thuis.

Luxe mannen verzorging
Luxe mannen verzorging

Luxe verzorging

De Luxe behandeling is een complete verzorging voor de man. Het verstevigt, kalmeert en beschermt de huid en vermindert expressie- rimpels.

De behandeling bestaat uit een reiniging, diepte-reiniger, peeling, onzuiverheden verwijderen, serum in werken met radiofrequentie, massage, masker en crème.  

Voor het beste resultaat kunt u deze behandeling in kuurvorm van 3 doen met een tussentijd van 7 tot 10 dagen.

Bij deze behandeling in kuur-vorm krijgt u een crème mee voor de nazorg thuis.

Radiofrequentie anti-aging gelaat
Radiofrequentie anti-aging gelaat

Radiofrequentie anti-aging

Radiofrequentie verbetert de gelaatscontouren en geeft een frissere, strakkere en jongere uitstraling.

Door de warmteontwikkeling in de huid komen er stoffen vrij die zorgen voor de aanmaak van collageen. Het resultaat is vermindering van rimpels op de wangen, het voorhoofd, rond de mond en de hals. De behandeling is ook efficiënt tegen grove poriën op het voorhoofd en kin.

Bij elke sessie is een reiniging, serum en aangepaste creme inbegrepen.

Voor het beste resultaat kunt u deze behandeling in kuur van 6 sessies doen.